Ремонти на къщи

Фирмата всякакъв вид строителна дейност от груб строеж до ключ. Ние започваме от идейните проекти и завършваме с финните довършителни работи, предаваме обектите в напълно завършен вид по желание и изискване на нашите клиенти.

Извършваме и всякакъв вид ремонти на апартаменти, офиси, къщи и покриви, както и реконструкции. Притежаваме огромен опит в тази област и предлагаме всички услуги свързани с това: мазилки, замазки, шпакловки, топло и хидроизолация, сухо строителство, В и К, ел.инсталации и боядисване.

Качеството на работната ръка оказва съществено влияние върху крайният резултат на всяка от изброените ремонтни услуги и ние не правим компромиси в това отношение. Разполагаме с добри специалисти за всяка една от изброените услуги.

Услугите се извършват на базата на предварително подписан договор, в който са описани всички операции, които ще бъдат извършени, договорените цени и крайният срок на изпълнение. Ако имате нужда от професнално направен ремонт с изключително коректни и лоялни отношения не се колебайте и се свържете с нас.

 

Къртене и извозване
Къртене бетон до 10 см. 15.30лв./кв.м
Къртене замазка до 6 см.  7.00лв./кв.м
Къртене тухлени стени - с мазилка  8.00лв./кв.м
Къртене бани, мазилка и плочки  9.00лв./кв.м 
Къртене дупка за абсорбатор 32.00лв./кв.м 
Събиране и изхвърляне на строителни отпадъци 1 куб. м. 129.00лв.

Забележка: цените са за стандартно изпълнение и минимални количетва.

Възможен коментар, при оглед на място.

Галерия - Ремонти къщи